ייתכן כי אפליקציה לעיצוב תמונות תאבד רלוונטיות בקרוב. הצורך לעדכן תמונת פרופיל או לבדר את העוקבים שלנו עדיין קיים, אך הכלים משתנים. זהו מאמר לא שגרתי שבו גם נמליץ על אפליקציות לעריכת תמונות ובאותה נשימה נציג חלופות כמו אפקטים במציאות רבודה.
פילטר בוכה, פילטר שצובע את העולם בסגול, או פילטר שהופך אתכם לזקנים. כל אלו הם רק תמצית אפקטים חדשים ופופולרים הכובשים את זמן המסך של הצעירים. כנראה אפליקציות לעיצוב תמונות שלנו יאבדו רלוונטיות עם הזמן. טכנולוגיה חדשה נכנסת וכובשת את אינסטגרם טיקטוק וסנאפצ'ט בזכות מגוון יכולות מתקדמות. היא משתמשת בזיהוי פנים ובינה מלאכותית כדי לייצר תחזית של איך המשתמש יראה.
מודלים של למידת מכונה פורצי דרך מראים יכולות מרשימות ביותר. ליצור תחזית ריאליסטיות של פני המשתמש במספר מצבים. כמו כן בעלי חיים ואפילו אובייקטים מהעולם האמיתי. המודלים משמשים ליצירת מגוון רחב של יישומים, כולל אפקטים במציאות רבודה.
אפליקציה לעיצוב תמונות גוזלות לנו זמן
אפליקציות תמונות ובעיקר אפליקציות לעיצוב תמונות לאייפון ואנדרואיד לעיתים מסובכות וגוזלות זמן מיותר. לעתים קרובות הן דורשות תהליך הורדה והתקנה נפרדים. מהלך מתסכל עבור משתמשים שרק רוצים לערוך במהירות תמונה או סרטון. רבות מהאפליקציות הללו מגיעות עם עלות, שיכולה להרתיע מתעניינים מהירים. החלק הגרוע ביותר הוא שגם אחרי כל המאמץ הזה, עדיין צריך לשתף את התמונה או הסרטון הערוכים בפלטפורמה נפרדת. מה שהופך את כל התהליך למסורבל עוד יותר. לעומת זאת, פילטרים באינסטגרם פשוטים לשימוש ונגישים בקלות לבעלי אפליקציית סושיאל. זו אפשרות יעילה וידידותית הרבה יותר לעריכת תמונות וסרטונים. אם אין לכם זמן מיותר, כדאי לבדוק את היכולות של הפילטרים המובנים באינסטגרם. אך אם בכל זאת חיפשתם אפליקציה לעיצוב תמונות, הנה רשימה של כמה אפליקציות לעריכת תמונות פופולריות שיכולות לעזור לכם לשפר ולשנות את התמונות שלכם.
אפליקציה לעיצוב תמונות: חמש מובחרות
כל אפליקציה מציעה תכונות וכלים ייחודיים הנותנים מענה לצרכים והעדפות שונות. מהתאמות בסיסיות ועד לעריכה מתקדמת:
Snapseed סנאפסיד היא אפליקציית עריכת תמונות המציעה מגוון רחב של כלי עריכה, כולל התאמות בסיסיות, התאמות סלקטיביות ומסננים יצירתיים. היא מציעה גם את היכולת לשמור הגדרות מותאמות אישית מראש ויכולת לערוך את קבצי המקור.
Afterlight: אפטרלייף היא אפליקציית עריכת תמונות המציעה כלים מתקדמים כגון התאמות סלקטיביות, מסננים ושכבות טקסט. יש לה גם מסגרות ומרקמים שניתן להוסיף לתמונות.
Adobe Lightroom Mobile: אדובי לייטרום היא אפליקציית עריכת תמונות רבת עוצמה המאפשרת למשתמשים להתאים חשיפה, צבע וגוון, כמו גם להחיל הגדרות מוגדרות מראש ולבצע התאמות סלקטיביות. זוהי אפליקציה מצוינת לעריכת חומרי גלם.
VSCO: וי.אס.סי.או. היא אפליקציית עריכת תמונות המציעה מגוון של הגדרות מוגדרות מראש וכלי עריכה המדמים את המראה של צילום סרטים. היא מציעה גם את היכולת לבצע התאמות סלקטיביות ולהוסיף טקסט לתמונות.
TouchRetouch: טאץ ריטאץ היא אפליקציית עריכת תמונות המתמחה בהסרת אלמנטים לא רצויים מתמונות באמצעות כלי השיבוט והריפוי. היא מציעה גם התאמות בסיסיות ויכולת לשכפל חלקים שלמים של תמונות.
אם אפליקציה לעיצוב תמונות לא מספקת אתכם אולי תרצו לנסות פילטרים לשינוי הפנים:
איך מוצאים פילטרים לעריכת תמונות או לשינוי פנים
קל יחסית למצוא פילטרים שיכולים לערוך תמונות כמו אפליקציות לעריכת תמונות מסורתיות. פלטפורמות המדיה החברתיות הפופולריות ביותר, אינסטגרם, פייסבוק וסנאפצ׳אט. כל אלו מציעות פילטרים מובנים שניתן להשתמש בהם כדי לשפר ולערוך תמונות. כדי לגשת לפילטרים, פשוט פתחו את המצלמה בתוך האפליקציות והחליקו בין הפילטרים המופיעים כזמינים. אתם יכולים גם לחפש פילטרים ספציפיים באמצעות מילות מפתח. לדוגמה, אם אתם מחפשים פילטר בוכה באינסטגרם, תוכלו לרשום ״Crying״.
הפילטר הבוכה שמשגע את הרשת
אחת הסיבות לפופולריות של פילטר הבכי היא סרטונים ויראלים של אנשים כאשר הפילטר מוטבע על פניהם ונשאלת אותם השאלה ״למה אתם עצובים?״. בפילטר הבוכה הבעת הפנים של המשתמש הופכת לעצובה וקודרת. הגבות מתעקמות הלחיים סומקות ודמעות זולגות מהעינים. פילטר הבכי לראשונה היה זמין בסנאפצ׳אט באינסטגרם וטיק-טוק בסגנון דומה. משתמשים יכולים להשתמש בפילטר כדי להביע את רגשותיהם או להוסיף אלמנט קומי לתוכן שלהם. אם זה ליצור אפקט דרמטי או רגשי, כגון להראות עצב או אכזבה.
הפילטר הבוכה פופולרי גם בקרב מפורסמים. שמשתמשים בו כדי לשעשע את העוקבים שלהם. הם יכולים להראות לכאורה צד שטותי של עצמם, ליצור תחושה של קרבה עם הקהל שלהם. פילטר הבכי משמש בעיקר לבידור וביטוי יצירתי. הפילטר הבוכה קיים גם באינסטגרם וגם בסנאפצ׳אט ובתור בונוס הוספנו לכם פילטרים נוספים שעשויים לעניין אתכם.
רוצים את הפילטר הבוכה המקורי? לא צריך אפליקציה לעיצוב תמונות
לסנאפצ׳אט לחצו כאן יש גם גרסה לאינסטגרם לחצו כאן
שני בונוסים נוספים בסנאפצ׳אט, פילטר שהופך אתכם לזקנים ללא צורך באפליקציה לחצו כאן והפילטר שהופך אתכם לתינוקות לחצו כאן.
מהי הטכנולוגיה מאחורי אפקטים מתקדמים במציאות רבודה
הטכנולוגיה מאחורי פילטרים כמו הפרצוף הבוכה ואפקטים אחרים חוזים את פני המשתמשים בשילוב של טכנולוגיות, כולל:
- ראיה ממוחשבת: טכנולוגיה זו משמשת לזיהוי ומעקב אחר פניו של המשתמש, דבר הכרחי כדי שהפילטר יכסה את הדמעות הווירטואליות במיקום הנכון.
- עיבוד תמונה: טכנולוגיה זו משמשת למניפולציה של תמונת הפנים של המשתמש, כגון הוספת הדמעות הווירטואליות, התאמת התאורה והצבעים ושילוב האלמנטים הווירטואליים והאמיתיים יחד.
- מציאות רבודה: טכנולוגיה זו משמשת להנחת הדמעות הווירטואליות על גבי הזנת המצלמה החיה של המשתמש.
- למידה עמוקה: טכנולוגיה זו משמשת ליצירת המודל שמזהה הבעות פנים ומפעיל את הפילטר בהתאם.
- רינדור דו-ממדי ותלת-ממד: טכנולוגיה זו משמשת ליצירת הנכס החזותי של הדמעות הווירטואליות ולגרום להן להיראות מציאותיות
- מעקב אחר תנועה: טכנולוגיה זו משמשת למעקב אחר תנועת הפנים של המשתמש, כך שהפילטר יכול להתאים את מיקום הדמעות הווירטואליות בהתאם.