אמלי לנס היא דיג׳יי ומפיקה מוזיקלית בלגית שהפכה לאחת הדמויות המוערכות ביותר בסצנת הטכנו. היא ידועה בסטים עתירי האנרגיה שלה וביכולתה להתחבר עם קהלים ברחבי העולם. לנס החלה את דרכה בתעשיית המוזיקה כיחצנית מסיבות ודי ג'יי בעיר הולדתה אנטוורפן, בלגיה. היא צברה במהירות מוניטין בזכות הסטים הקשוחים שלה והיכולת ליצור חוויה ייחודית וסוחפת במועדונים באנטוורפן.
מיחצנית מסיבות לכוכבת טכנו אמלי לנס לא עוצרת
ככל שהמוניטין גדל, לנס החלה לנגן במועדונים ופסטיבלים מהיוקרתיים באירופה, כולל Awakenings, Time Warp ו-Fabric. הסטים שלה תמיד זכו לביקורות נלהבות והיא הפכה במהרה לאחת הדיג'ייז המבוקשות ביותר בסצנת הטכנו. בשנת 2017, לנס הקימה לייבל, Lenske, שהפך במהרה לאחד הלייבלים התוססים ביותר בסצנת הרייב הטכנו. הלייבל מתמקד בטכנו מהיר המזכיר את הסאונד הבלגי של 99׳ ומפיקים כמו Push.
מלכת הטכנו סוחפת את הסצנת בסערה
סאונדים מעודכנים לעשור הנוכחי ומבנה דינמי של ניצחונות טכנו. בנוסף לעיסוקה המרכזי כתקליטנית ובעלת לייבל, לנס היא גם מפיקה מוכשרת. היא הוציאה כמה טרקים ורמיקסים משלה, שזכו לשבחים על הסאונד העוצמתי וההפקה המורכבת. הפופולריות של אמלי לנס הלכה וגדלה עם השנים, לאחר שניגנה בפסטיבלים כמו קואצ'לה, טומורולנד ואחרים. היא גם הנחתה את תוכנית הרדיו שלה "Exhale" שבה היא מציגה את הקטעים האהובים עליה ואת הכישרונות הבאים, מה שגורם לה להרחיב עוד יותר את קהל המעריצים שלה ברחבי העולם. אמלי לנס היא כוח אמיתי בטכנו, והתשוקה והמסירות שלה למוזיקה שהיא אוהבת ניכרים בכל סט. היא ממשיכה לפרוץ את גבולות הרייב ולעורר אינספור תקליטנים ומפיקים אחרים בעבודתה.
הפילטר של אמלי לנס הראשון בעולם לקדם EP מוזיקלי
כל אמן חפץ בדרכים יצירתיות להפיץ את האמנות שלו, המובילים הם אלו שמייצרים טרנדים, אמלי לנס היא הייתה הראשונה בעולם לעשות זאת ולקדם יציאה של ריליס דרך פילטר באינסטגרם. לקראת היציאה של הריליס העשירי של Lenske הנקרא THE FUTURE. יצרנו פילטר המכיל בתוכו מיני אלבום. חמישה קטעים מתחלפים בכל פעם שפותחים את הפה. המוזיקה מלווה באפקטים ויזואלים בשילוב שמות היוצרים ושם הלייבל מעל הראש. הפילטר מעניק דרך מהירה וקלה לחשוף מעריצים למוזיקה חדשה מבלי להוציא אותם החוצה מאינסטגרם. בניגוד לקישורים בביו או בתוך סטוריז, זמן הטעינה או ההמרה לפלטפורמה אחרת לוקח יותר זמן וקליקים מהמשתמשים. למרות שהאזנות בתוך פילטר אינן נספרות כמו בשירותי סטרימינג כגון ספוטיפיי, אפל מיוזיק וכו. עם זאת אנחנו משתמשים בלופים של 16-30 שניות בכל שיר. כך נוצר חשק להאזין לשיר מלא ובכך ולהמיר את המשתמש לפלטפורמת הסטרימינג.
חשוב לציין הפילטר נוצר ב-2020 מאז היכולות השתדרגו פלאים! אפשר לבנות גם עמדת תקלוט בתוך פילטור.